Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji

 Kok kebangeten men

Sambat blas ra ono perhatian

Jelas 'ku butuh atimu, 'ku butuh awakmu

Kok kebangeten men


Loro ati iki

Tak mbarno karo tak nggo latihan

Sok nek wes oleh gantimu, wes ra kajok aku

Mergo wes tau, wes tau jeru


Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali

Tapi kenyataannya pergi


Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu

Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Metu kono, belok kiri, lurus wae

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani


Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo sampek lali

Tapi kenyataannya pergi


Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu

Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Metu kono, belok kiri, lurus wae

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani

LihatTutupKomentar